Bestil el-eftersyn her

EL DØGN VAGT ​7023 2133

Eleftersyn udføres i hele Jylland og Fyn

Priser fra 2100 kr. Pr. 01.08.2023

Eleftersyn nu på hushandler - Vi er godkendte til at udføre eleftersyn - Din sikkerhed.

El eftersyn bolighandler / eleftersyn hussalg

Vi samarbejder med flere partner om at udføre eleftersyn og er tilmeldt til eleftersyns.dk. gennem eleftersyn Tekniq


Fra 1. maj 2012 skal der i forbindelse med hushandler udarbejdes en eleftersynsrapport, hvis der skal tegnes en ejerskifteforsikring. Eleftersyn er et installationseftersyn, der gennemføres for at fastlægge den eksisterende installations tilstand, typisk i forbindelse med hussalg - ejendomshandel - boligskifte. Eleftersynet er udviklet i samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen.

Det er dog altid en god idé, at få efterset ens elinstallationer og evt. få lavet et eleftersyn eller eltjek med få år mellemrum også selv om man ikke lige står med en hussalg for øje, da der kan opstå fejl og mangler med tiden.

El-eftersyn info sider:

Klik ind på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside og læs om de seneste meldinger fra Justitsministeriet, her er også en samling af relevant information på området omkring eleftersyn.

Her vil du kunne finde meget nyttig viden og info om eleftersyn:

http://www.eleftersynsinfo.dk/


Du kan også finde el-eftersyns konsulenter på http://boligejer.dk

eleftersyn.info: Bliv klogere på eleftersyn : http://www.eleftersynsinfo.dk/

eleftersyn.info: Bliv klogere på eleftersyn : http://eleftersyn.tekniq.dk/

Eleftersyn tekniq:

Vi er medlem af Tekniq og der giver forbrugen en stor sikkerhed for kvalitet.

Vi er tilmeld ordningen

Faktaboks: Hvem må udføre eleftersyn

Eleftersynet må kun udføres af autoriserede installatører, eller deres ansatte, som er tilmeldt ordningen for eleftersyn. Ordningen administreres af Sikkerhedsstyrelsen som myndighed, og det er også Sikkerhedsstyrelsen, der kommer til at stå for kontrol af ordningen.

​Eleftersyn skema :

Hvorfor skal der laves EL EFTERSYN ?

Der er altid en god ide at få efterset sin elinstallation med få år mellemrum, da der kan opstå fejl og mangler med tiden. Ved evt. brand, forårsaget af en ulovlig "gør-det-selv" installation, som kan bevises med brandtekniske undersøgelser, dækker forsikringen ikke!

Det er altid brugeren/ejeren, som har ansvaret for boligens el-installationers tilstand/lovlighed.
Få udført et EL-TECH el-eftersyn, for at undgå ubehagelige overraskelser i form af: ildebrande, stød, dødsfald og dyre erstatningssager m.v..

Bestil et ELEFTERSYN her

Eleftersyn ejerlejlighed ?

De nye regler om el eftersyn, som blev indført pr. 1. maj 2012, kræver, at boliger ved salg skal have et eleftersyn for, at sælger kan fraskrive sig ansvaret for eventuelle fejl ved el-installationerne.

Reglerne om eleftersyn gælder dog ikke for ejerlejligheder og andelsboliger, da de kun gælder ved salg, hvor der skal indhentes tilbud på ejerskifteforsikring. Det er der ikke krav om ved salg af ejerlejligheder og andelsboliger. (For ejerlejligheder kan man kun benytte sig af reglerne om ejerskifteforsikring, hvis der er lavet tilstandsrapport på såvel den enkelte ejerlejlighed som på selve hovedejendommen med alle boligerne – disse krav bliver sjældent opfyldt).

Ved salg af ejerlejligheder og andelsboliger er der således ikke lovkrav om, at der skal foreligge et eleftersyn. Ansvarsfordelingen ved fejl i el-installationerne i disse boligformer er derfor stadig den samme.

Eleftersyn landbrug

Kravene til elinstallationen i et moderne landbrug stiller stor krav til effektivitetskravene som i en hvilken som helst anden erhvervs- eller industrivirksomhed: Ethvert el problem i køle- eller ventilationssystemer vil være skæbnesvangert, hvis el fejlen ikke opdages og udbedres i tide.Vi varetager en del større landbrugs el installationer, og har gennem årene opbygget stærke kompetencer inden for eksempelvis fodersystemer, ventilationsanlæg, kølesystemer, nødstrømsanlæg og pc-overvågning via videokameraer, temperaturfølere m.v.

Desuden behersker vi naturligvis opdateret ekspertviden inden for alle de elektro-tekniske områder, som kendetegner et moderne landbrug, lige fra de mest basale el-installationer til de mest avancerede indeklima-løsninger med fuld overvågning og tilkaldevagt døgnet rundt. Derfor er det vigtig for landbrug at jævnligt få udført eleftersyn også af hensyn til forsikring.​

Eleftersyn priser ?

Det kan være en god idé at få tjekket boligens el-installationer, så du slipper for ubehagelige overraskelser. EL-TECH elektrikeren tilbyder et eleftersyn til billigst pris fra 2100 kr. hvis du står foran en bolighandel. Og det gælder også det lovpligtige eleftersyn. Denne pris dækker dog ikke erhverv ejendomme samt landbrugs ejendomme


Med et eleftersyn kan såvel køber som sælger føle sig trygge, når de indgår en handel, fortæller EL-TECH's direktør, Elinstallatør Bent Højer.

Der kan læses mere om vores eleftersyn priser her.

Tilstandsrapporterne omfatter ikke el-eftersyn.

I rapporten kan der stå, at der "intet er at bemærke" til el-installationerne. Det betyder, at den person, der har lavet rapporten, ikke kan lave el-tjek eller el-eftersyn, fordi han ikke er autoriseret el-installatør.

Hvis man er det mindste i tvivl, bør man lade en autoriseret el-installatør lave et el-tjek og få kigget el-installationerne grundigt igennem inden en evt. bolighandel. Man kan evt. aftale, at sælger

betaler en del af udgiften.​

​Eleftersyn?

Vi udfører både el-tjek og el-eftersyn. Forskellen hos os er, at el-tjek bruger vi som den billige model ved hushandler, hvor køber eller sælger gerne vil havde et indtryk af el-installationen. Her finder vi ulovlige el-installationer samt kommer med råd og vejledning, desuden fremkommer vi med et prisoverslag på de fundne fejl/forbedringer.

El-eftersynet indeholder et el-tjek plus de nævnte punkter i skemaet fra SIK, som kan ses her. Det er blandt andet målinger af om HFI-relæet fungerer.

For at opnå godkendelse til at udføre eleftersyn har EL-TECH etableret et kvalitetsstyringssystem (SKS), der er godkend af en ekstern kontrolinstans. Kontrolinstansen skal løbende efterprøve virksomhedens SKS-system samt de praktiske procedurer for udarbejdelse af eleftersyn.​

EL-TECH TEAM har fra starten lagt vægt på, at eleftersyn skal udføres af uddandede elektriker som lever af at sælge nye elinstallationer til husejerne og sikre at alt er i orden. Denne tilgang har gjort den erfarne gruppe af el installatør firmaer til en af de foretrukne leverandører af eleftersyn


Vi udfører eleftersyn i Jylland og fyn, med vægt på Vejle, Horsens, Hednsted, Løsning, Børkop, Billund, Tørring - Uldum, Fredericia, Kolding, Århus, Herning, Esbjerg, Skannerborg.

Elsikkerhedsattest til forsamlingslokaler

Lovpligtige el-eftersyn i forsamlingslokaler

Siden juli 2000, har det været lovpligtigt at gennemføre el-eftersyn, samt kontrol af nød- og panik-belysning i forsamlingslokaler til mere end 150 personer.

El-eftersynet skal gennemføres hvert 2. år og dokumenteres med en el-sikkerhedsattest. El-sikkerhedsattesten skal hænges op på et, for publikum, synligt sted.


Hvert 3. år skal der normalt indsendes en attest til kommunal-bestyrelsen (redningsberedskabet), udfærdiget af en autoriseret el-installatør, der godtgør at diverse sikkerhedsanlæg er i driftsklar stand.

Med en gyldig el-sikkerhedsattest, kan man undlade at indsende attesten til kommunen.

LIDT OM ANMÆRKNINGER I ELRAPPORTEN:

Hvert ulovligt forhold og funktionsfejl der identificeres ved eleftersynet gives en karakter der svarer til, hvor alvorligt forholdet er:


IB – Ingen bemærkninger.

K0 – Praktisk eller kosmetisk mangel.
K1 – Ulovligt forhold, som ikke umiddelbart er farligt, og som ikke påvirker funktionsdygtigheden.
K2 – Ulovligt forhold, som på længere sigt kan indebære risiko for personskade eller brand og/eller manglende eller mangelfuld funktionsdygtighed i en mindre og afgrænset del af installationen.
K3 – Ulovligt forhold, som umiddelbart eller på kort sigt kan indebære risiko for personskade eller brand og/eller manglende eller mangelfuld funktionsdygtighed i en væsentlig eller omfattende del af installationen.
UN – Bør undersøges nærmere.

BESTIL LOVPLIGTIGE EL EFTERSYN HER:

Bestil El-eftersyn pris fra kun 2100 kr. incl moms​ 2023

Firmanavn / Navn: *
 
Att: *
 
Adresse: *
 
Postnr. & By: *
 
Tlf.: *
 
Email: *
 
Dato (ex. 24-12-2013) *
 
Tid *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Læs om vores persondatapolitik her​

​Afdelinger

Vejle

Horsens

Kolding

Aarhus​

EL-TECH TEAM​

​Landsdækkende

EL-Installatør & Elektriker

​CVR:      33574991

​Kontakt information

​Telefon: 70 23 21 33

​Email: ​info@el-tech.dk