Bestil el-eftersyn her

EL DØGN VAGT ​7023 2133

Bestil et EL Tjek / El eftersyn

Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på 70 23 21 33, hvis du ønsker, at EL-TECH-elektrikeren skal udføre et el-tjek hos dig, Pris fra 1200 kr. incl moms.

​El-Tjek / EL eftersyn til alle hushandler - Din sikkerhed for at elinstallationen er i forsvarlig stand.

Vi samarbejder med mange partner om at udføre el-tjek og er tilmeld til eleftersyns.dk.

Fra 1. maj 2012 skal der i forbindelse med hushandler udarbejdes en eleftersynsrapport, hvis der skal tegnes en ejerskifteforsikring. EL-SYN/ELTJEK/ eleftersyn er et installationseftersyn, der gennemføres for at fastlægge den eksisterende installations tilstand, typisk i forbindelse med ejendomshandel / boligskifte. ELSYN/ ELTJEK er udviklet i samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen.

Klik ind på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside og læs om de seneste meldinger fra Justitsministeriet, her er også en samling af relevant information på området.

http://www.sik.dk/Professionelle/El/Eleftersyn-tilmelding-fra-10.-april-2012

Du kan også finde konsulenter på http://boligejer.dk

eleftersyn.info: Bliv klogere på eleftersyn

Eleftersyn tekniq. Vi er også medlem her og det er din sikkerhed for kvalitet

Hvorfor skal der laves EL Tjek?

Ved evt. brand, forårsaget af en ulovlig "gør-det-selv" installation, som kan bevises med brandtekniske undersøgelser, dækker forsikringen ikke!

Det er altid brugeren/ejeren, som har ansvaret for boligens el-installationers tilstand/lovlighed.
Få udført et EL-TECH el-tjek, for at undgå ubehagelige overraskelser i form af: ildebrande, stød, dødsfald og dyre erstatningssager m.v..

Bestil et EL Tjek her

Eltjek ejerlejlighed ?​

Nye regler om el-tjek ved salg gælder ikke A/B og E/F

De nye regler om el tjek, som er indført pr. 1. maj 2012, kræver, at boliger ved salg skal have et el-tjek for, at sælger kan fraskrive sig ansvaret for eventuelle fejl ved el-installationerne.

Reglerne om el-tjek gælder dog ikke for ejerlejligheder og andelsboliger, da de kun gælder ved salg, hvor der skal indhentes tilbud på ejerskifteforsikring. Det er der ikke krav om ved salg af ejerlejligheder og andelsboliger. (For ejerlejligheder kan man kun benytte sig af reglerne om ejerskifteforsikring, hvis der er lavet tilstandsrapport på såvel den enkelte ejerlejlighed som på selve hovedejendommen med alle boligerne – disse krav bliver sjældent opfyldt).

Ved salg af ejerlejligheder og andelsboliger er der således ikke lovkrav om, at der skal foreligge et el-tjek. Ansvarsfordelingen ved fejl i el-installationerne i disse boligformer er derfor stadig den samme.

Tilstandsrapporterne omfatter ikke el-eftersyn eller el-tjek.

I rapporten kan der stå, at der "intet er at bemærke" til el-installationerne. Det betyder, at den person, der har lavet rapporten, ikke kan lave el-tjek eller el-eftersyn, fordi han ikke er autoriseret el-installatør.
Hvis man er det mindste i tvivl, bør man lade en autoriseret el-installatør lave et el-tjek og få kigget el-installationerne grundigt igennem inden en evt. bolighandel. Man kan evt. aftale, at sælger
betaler en del af udgiften.​

​Står du foran en bolighandel?

​Det kan være en god idé at få tjekket boligens el-installationer, så du slipper for ubehagelige overraskelser. EL-TECH elektrikeren tilbyder et el tjek til billigst pris fra 1200 kr., hvis du står foran en bolighandel.

Med et el-tjek kan såvel køber som sælger føle sig trygge, når de indgår en handel, fortæller EL-TECH's direktør, Elinstallatør Bent Højer.

El-Tjek eller EL eftersyn?

Vi udfører både el-tjek og el-eftersyn. Forskellen hos os er, at el-tjek bruger vi som den billige model ved hushandler, hvor køber eller sælger gerne vil havde et indtryk af el-installationen. Her finder vi ulovlige el-installationer samt kommer med råd og vejledning, desuden fremkommer vi med et prisoverslag på de fundne fejl/forbedringer.

El-eftersynet indeholder et el tjek plus de nævnte punkter i skemaet fra SIK, som kan ses her. Det er blandt andet målinger af om HFI-relæet fungerer.

Vi udfører el-tjek og eleftersyn i Jylland og fyn, med vægt på Horsens og opland, Hedensted, Løsning, Vejle, Børkop, Brejning, Billund, Tørring - Uldum, Fredericia, Kolding, Århus, Herning, Esbjerg, Skannerborg.

El tjek priser starter fra 750 kr incl moms

Lovpligtige El Tjek i forsamlingslokaler

Siden juli 2000, har det været lovpligtigt at gennemføre el-eftersyn, samt kontrol af nød- og panik-belysning i forsamlingslokaler til mere end 150 personer.

El-eftersynet skal gennemføres hvert 2. år og dokumenteres med en el-sikkerhedsattest. El-sikkerhedsattesten skal hænges op på et, for publikum, synligt sted.


Hvert 3. år skal der normalt indsendes en attest til kommunal-bestyrelsen (redningsberedskabet), udfærdiget af en autoriseret el-installatør, der godtgør at diverse sikkerhedsanlæg er i driftsklar stand.

Med en gyldig el-sikkerhedsattest, kan man undlade at indsende attesten til kommunen.

Firmanavn / Navn: *
 
Att: *
 
Adresse: *
 
Postnr. & By: *
 
Tlf.: *
 
Email: *
 
Dato (ex. 24-12-2013) *
 
Tid *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Læs om vores persondatapolitik her​

​Afdelinger

Vejle

Horsens

Kolding

Aarhus​

EL-TECH TEAM​

​Landsdækkende

EL-Installatør & Elektriker

​CVR:      33574991

​Kontakt information

​Telefon: 70 23 21 33

​Email: ​info@el-tech.dk