Bestil el-eftersyn her

EL DØGN VAGT ​7023 2133

Autoriseret el-installatør i FREDERICIA Tlf 76400704

Vores dygtige elektrikere dækker Fredericia samt omegn. Vi kommer selvfølgelig også mange andre steder, men kører mest i nærområdet.

Hvis du vil benytter vores el-installatører, vil du altid være sikret kvalitet i det arbejde vi udfører og ved akutte problemer kommer vi hurtigst ud til adressen og løser problemet.

Vores elektriker har mange kompetencer

EL-TECH Fredericia har vi mange forskellige kompetencer og vores erfaring gør, at vi hurtigt og effektivt kan finde den rette løsning på netop dit problem. Vi har løst en lang række opgaver gennem årene for både private og erhverv og derfor kan vi varetage større installationsprojekter, men selvfølgelig også mindre opgaver.

Hos private har vi bred erfaring med villaer og lejligheder. Vi laver både småinstallationer og større installationer i nybyggede villaer. Hvis du skal renovere, kan vi også være behjælpelige med de nye el-installationer der skal laves.

Energitjek

Firmaet blev startet i 2003 af elinstallatør Bent Højer. Det har siden starten været i en stadig udvikling, og består i dag af en serviceafdeling/entrepriseafdeling/hvidevareservice/alarm. 

EL-TECH har specialiseret os i at udføre energitjek i virksomheder og huse. Kan du tænke dig at få et overblik over dine udgifter og hvor I evt. kan gøre en indsats for en mindre elregning, så kan I også kontakte os allerede i dag!

Giv din lokale elektriker i Fredericia et kald og forhør dig om vores priser. Ring på telefon: 76400704.

Kvalificerede el-installatører

Vores serviceafdeling består af kvalificerede og veluddannede montører. Vores servicebiler som altid er i nærheden, er små rullende værksteder, med alt nødvendig materiale til at klare alle tænkelige opgaver.

Alle opgaver bliver udført efter gældende love og regler, og følger en fastlagt kvalitetssikringsnorm, der beskriver de proces- og slutkontroller, der skal overholdes.

Vores montører er veluddannede og deres viden bliver løbende vedligeholdt ved kurser og efteruddannelse. Vi udfører alt inden for stærk-og svagstrøm til industrien, samt til offentlige og private.

Vi overholder alle krav til sikkerhed og miljø for at undgå ulykker.

Læs om vores persondatapolitik her​

​Afdelinger

Vejle

Horsens

Kolding

Aarhus​

EL-TECH TEAM​

​Landsdækkende

EL-Installatør & Elektriker

​CVR:      33574991

​Kontakt information

​Telefon: 70 23 21 33

​Email: ​info@el-tech.dk