Bestil el-tjek her

EL DØGN VAGT ​7023 2133

Salto adgangskontrol

Vi sælger Salto, men hvad er det ?

Salto er professionel adgangskontrol beregnet til montage på standard modul låsekasser. Med Salto adgangskontrol kan vi optimere sikkerheden betydeligt på en både enkel og billig måde.Salto fungerer ved, at et adgangskontrol modul monteres på den eksisterende låsekasse. Med denne adgangskontrol har du altid overblik over, hvem der kommer i dit hjem eller firma. Salto er opbygget af en programmeringsnøgle samt tilhørende funktionsnøgle + brugernøgler.

EL-TECH tilbyder dig professionel montering af din nye Salto adgangskontro til lave priser i Jylland og Fyn.

Billigt og effektivt Salto adgangskontrol

Elektronisk adgangskontrol vinder større og større indpas i Danmark. Det skyldes, at systemer som Salto adgangskontrol er en særdeles pålidelig løsning i kampen mod indbrud.Salto adgansgkontrol giver dig stor brugervenlighed, bedre sikkerhed samt økonomiske besparelser, idet Salto er en billig løsning sammenlignet med andre adgangskontroller, alarmsystemer.

Salto adgangskontrol et supplement

Salto skal altid opfattes som et supplement til et mekanisk låsesystem, idet Salto adgangskontrol aldrig bør erstatte et helt låsesystem. Fordelen ved en Salto adgangskontrol er imidlertid åbenlys. Du forbedrer bygningens sikkerhed, du kan se, hvem der kommer og går og nemt foretage omlægninger, når det bliver relevant. Det er både enkelt samt effektivt. Når først din Salto adgangskontrol er monteret kan den holde i mange år.

​Hvorfor vælge Salto adgangskontrol?

Salto adgangskontrol har mange kvaliteter samt fordele. Salto adgangs systemet er en både fleksibel- og gennemtænkt adgangskontrol, der yder dig pålidelig, stabil sikring af dit hjem eller din virksomhed. Omkostningerne til Salto er minimale samt installationen enkel. Salto adganssystemet har yderligere den fordel, at eksisterende låsesystemer + låsekasser kan bruges. Salto adgangssystem kan kombineres med eksisterende låsecylindre, bygningen skal ikke kabelføres.

Saltos målgruppe = EL-TECHs målgruppe

Saltos adgangskontrol er et oplagt valg til både skoler, institutioner, private hjem samt virksomheder i alle størrelser. Med ganske få midler kan der opnås en både effektiv samt pålidelig nøglehåndtering, som alle har gavn af. Installationen til Salto er billig ,ukompliceret og kan foretages uden kabellægning eller andre større indgreb. Således får du hurtigt glæde af din nye adgangskontrol fra Salto.

Salto adgangskontrol kan etableres offline på alle almindelige modullåsekasser.

Salto adgangskontrol holder sig hele tiden opdateret med ændringer foretaget i softwaren. Ændringer kan være forsvundne nøgler, nye brugere eller lignende.

Ekstra udstyr

EL-TECH tilbyder effektive Salto adgangskontrol til gode priser. Vi har også alt relevant udstyr, såsom greb og bagplader, programmeringsnøgle, funktionsnøgle og brugernøgler. Salto adgangskontrol er som standard monteret med grebspind til dørtykkelser på 40-50 mm. Er det nødvendigt at udskifte låsekassen, hjælper vi også gerne med det. Med Salto adgangskontrol får du et alarmsystem med sikkerhed samt god daglig brugerkomfort.

Kontakt Salto Center Jylland.

Alle medarbejdere hos EL-TECH er veluddannede og erfarne elektriker, som har mange års erfaring med montering af Salto adgangskontrol. Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid meget velkommen til at kontakte os på 70 23 21 33 eller info@el-tech.dk, så står vi til rådighed med vejledning samt information. Salto adgangskontrol passer til alle typer af bygninger.

Vi har helt sikkert også den rette løsning til dig.

Uddrag fra Salto hjemmeside, se nedenfor.

Hvad SALTO kan gøre for dig?

Uanset om du administrere et hotel, universitet, lufthavn, hospital, en privat bygning eller en statslig institution, eller om du har brug for at kontrollere 1 dør eller 64,000 døre, så har brug for en adgangskontrol partner du kan stole på.

Dette er grunden til, at over 4,000 kunder, herunder nogle af verdens bedste universiteter, corporate bygninger, hoteller samt leverandører af sundhedsydelser har valgt SALTO til at levere deres adgangskontrollen.

Om Salto

Velkommen til en verden af intelligente låse-løsninger og adgangskontrol, der giver sikkerhed, fleksibilitet og kontrol. Velkommen til en verden af SALTO.

OFFline-systemer:

Rene offline-systemer skal udføres med SALTO, som uden dyre kabeltræk benytter sig af en unik teknologi - kaldet et virtuelt netværk - hvor brugere bærer oplysninger om andre brugere med rundt i systemet - blot ved hjælp af den udleverede brik eller kort.

Alle døre styres via indbygget tidsskema - eksempelvis til automatisk aflåsning.

Og så kan SALTO monteres på en almindelig modullåsekasse. - Du sparer altså hermed udgiften til dyre motor- eller elmagnetlåse.

SALTO har løsninger til både små og store installationer.

Hvorfor? - Fordi SALTO pga. den unikke teknologi sikrer dig en ekstremt billig ADK-installation. - Det er værd at bemærke, at når først du har software, kursus og programmeringsenheder på plads, koster en offline SALTO-enhed kun ca. kr. 3.800,- leveret og færdigmonteret.

​Kombinerede ON-/OFFline-systemer:

​Når du kombinerer on- & offline-læsere, sikrer du dig, at online-dørene omgående registrerer ændringer foretaget i softwaren.

Det geniale er, at SALTO-væglæseren "smitter" brugeroplysninger videre til din brugerbrik eller dit kort, som så transporterer oplysningen med ud til offline-dørene. - Et kombineret system anbefaler vi derfor udført med SALTO.

Enkeltdøre (Stand-alone):

Når der er tale om enkelte døre, anvender vi løsninger med:

* Salto

* Kodetastatur (KeySeven, CT2000 el.lign.)

Det endelige valg afhænger af installationen og af kundens ønsker og behov.

Stand-alone løsninger findes helt ned til kr. 3.200,- + moms (SALTO)

SALTO adgangskontrol fra EL-TECH er et kabelfrit system. Selv uden direkte kabling til administrationssystemet opnår du tidsstyring af døre og brugere. - Du kan sætte døren til automatisk åbning på et valgt tidspunkt, og der oplagres en hændelseslog i døren, så du altid kan se, hvilke personer som har haft adgang.

Ved tabte/stjålne/udløbne kort eller brikker har Salto en helt unik VIRTUEL NETVÆRKS FUNKTION. - Ring og hør nærmere. - 70 23 21 33.

​Afdelinger

Vejle

Horsens

Kolding

EL-TECH TEAM​

​Landsdækkende

EL-Installatør & Elektriker

​CVR:       27082130

​Kontakt information

​Telefon: 70 23 21 33

​Email: ​info@el-tech.dk